Verdensbiblioteket

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
Verdensbiblioteket tilbyder online læsning af e-bøger og lydbøger samt streaming af film. Den digitale samling hænger sammen med en stor samling bøger, du kan låne på biblioteket.

Verdensbiblioteket er verdens første digitale verdensbibliotek: Indholdet på Verdensbiblioteket er kultur fra bl.a. Østeuropa, mellemøsten eller Indien - og mange andre steder.

I menuen kan du finde dit fortrukne sprog -- bl.a. arabisk, tyrkisk, persisk, kinesisk, kursdisk, polsk og mange flere.

PC/Browser
PC

Fri og ubegrænset adgang

Der er fri og gratis streaming af alt på Verdensbiblioteket - du må afspille så meget, du har lyst til på sitet. Alle, som bor i Danmark, har fri og åben adgang til Verdensbiblioteket.

Hvem driver Verdensbiblioteket?

Verdensbiblioteket drives af Det Kgl. Biblioteks BiblioteksCenter for Integration. Det Kgl. Bibliotek understøtter folkebibliotekernes betjening af sproglige minoriteter, og i den forbindelse driver de Verdensbiblioteket. Med andre ord er det Verdensbibliotekets formål at stille bøger og film til rådighed for sproglige minoriteter.

Hvordan får jeg adgang?

For at få adgang, skal du logge ind ved hjælp af Nem-ID eller bibliotekslogin. Bibliotekslogin er dit CPR-nummer og den kode, som du bruger, når du låner bøger på et bibliotek i Danmark. 

Se vejledningen til Verdensbiblioteket, den er tilgængelig på både dansk, engelsk og arabisk.

Spørgsmål? Kontakt Biblioteket eller Verdensbiblioteket ved spørgsmål eller problemer.