Per Johannsen

Nyeste artikler

 • Julehygge på Kolding Bibliotek

  KoldingbibliotekerneTirsdag 21. november 2017af Per Johannsen

  Vi har mange hyggelige julearrangementer på biblioteket i december måned - prøv bare at se her....

  Læs mere
 • DR Romanklubben – læs i Kolding

  KoldingbibliotekerneTirsdag 21. november 2017af Per Johannsen

  Nu inviterer Koldingbibliotekerne til romanklub i samarbejde med Danmarks Radio. Her læser bogklubber over hele landet de samme bøger og slutter sæsonen med en stor finale, hvor bogklubberne er med til at vælge årets bedste roman. De første tre bøger er allerede valgt, nemlig Maren Uthaugs ”Hvor der er fugle”, Jonas T. Bengtssons ”Sus” og Agnete Friis ”Sommeren med Ellen”. Sæsonens sidste tre bøger meldes ud 1. december.

  Læs mere
 • Nordisk Biblioteksuge 2017

  KoldingbibliotekerneMandag 13. november 2017af Per Johannsen

  Nordisk Biblioteksuge er et projekt under Foreningerne Norden, der arbejder med at udbrede nordisk læsning, litteratur og uddannelse i Norden og nærområderne. Mandag d. 13. november 2017 starter Nordisk Biblioteksuge for 21. gang - en uge der vil manifestere højtlæsning, nordisk fortællekultur og litteratur. Det bliver en uge fuld af højtlæsning, udstillinger, debatter og kulturoplevelser på tusinder af biblioteker, skoler og forsamlingslokaler over hele Norden og i vores nærområder.

  Læs mere
 • Gammelt guld fra Hardingers tid i Shu-bi-dua

  KoldingbibliotekerneTirsdag 7. november 2017af Per Johannsen

  Med en ny plade binder Michael Hardinger og resten af Hardinger Band en sløjfe om deres del af Shu-bidua-æraen med en samling nye numre, der er skrevet til det folkekære succesband op gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne.

  Læs mere
 • Så er vinderne af Orlaprisen 2017 fundet

  For børnTirsdag 31. oktober 2017af Per Johannsen

  Der er kommet mange forslag til hvem, der skal vinde den store Orlapris. Bøgerne er udgivet i perioden fra d. 01. maj 2015 til d. 01. maj 2017, og de er alle skrevet af en dansk forfatter.

  Læs mere

Koldingbibliotekerne - Slotssøvejen 4 - 6000 Kolding - Telefon: 79 79 11 00 - bibliotek@kolding.dk