- Bog
Det sydamerikanske køkken : en madrejse hen, hvor chilien gror
Af Karen Oettinger Castro, Julie Ring-Hansen Holt (2015)
Opskrifter på forretter, snacks og street food, supper og gryderetter, tilbehør, salsaer og salater, samt desserter og søde sager. Suppleret med artikler om Sydamarikas madkultur
Emner
madkultur
Se alle eksemplarer
Henter oplysninger
Detaljer om materialet - inkl. fagbøgers opstilling (DK5)
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.10287
Bidrag af
ISBN
9788717044692
Udgave
1. oplag (2015)
Omfang
171 sider
Forlag
Nyt Nordisk Forlag
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En spændende madrejse, hvor man nok skal få udfordret sine smagsløg. Bogen kan læses lige så meget for artiklernes skyld som for opskrifternes