Veganske opskrifter på bl.a. steg, gryderetter, sovs, supper, pålæg, bagværk, kager og desserter. Med et kapitel om ernæring og sammensætning af et plantebaseret måltid
Emner
veganerretter vegetarretter
Se alle eksemplarer
Henter oplysninger
Detaljer om materialet - inkl. fagbøgers opstilling (DK5)
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidrag af
ISBN
9788793664388
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
276 sider
Forlag
Indblik
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Klimavenlige Kogebøger
Det handler ikke længere kun om at spise sundt, men også om at træffe sunde valg for klimaetLæs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Informationerne og vejledningerne om vegansk kost er relevante for nybegyndere udi den plantebaserede kost og niveauet er, så alle kan være med. Det samlede visuelle indtryk lever ikke op til den flotte forside; mange fotos er uskarpe og enkelte fotos i kapitlet "Steg og frikadeller" motiverer ikke til at lave retten. Bogen vil få det svært i kampen om opmærksomheden på bibliotekets hylder med de mange flotte veganske kogebøger, som udkommer i disse år