Et udvalg af Martin Kongstads bedste madanmeldelser, som tegner et unikt tidsbillede af dansk gastronomi de sidste 25 år
Emner
gastronomi restauranter
Se alle eksemplarer
Henter oplysninger
Detaljer om materialet - inkl. fagbøgers opstilling (DK5)
Type
Bog
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.9
Beskrivelse
På omslaget: Samlede tekster om mad 1994-2018
ISBN
9788797071205
Udgave
1. oplag (2018)
Omfang
301 sider
Forlag
Engdrag
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Kongstad skriver godt og med kant om de mange retter, han har fået serveret på især danske/Københavnske restauranter de sidste 25 år. Når det stadig er interessant læsning i dag, skyldes det, at han også skriver meget interessant omkring selve spiseoplevelsen. Dermed får vi et glimrende tidsbillede af dansk gastronomi i en afgørende periode med forandring