For børn og deres voksne

 


Velkommen til dit børnebibliotek!

Børnebiblioteket henvender sig til børn, unge og deres voksne. På dit børnebibliotek kan du få inspiration til Koldingbibliotekernes gode bøger, lydbøger, film, tegneserier, spil og gode sider på nettet.
Du kan lege i Børn X, se på kunst og være med i konkurrencer. 
 

Børn X i 2019: "Børn fra andre lande"


Børn X er et forandringsrum for de ca. 3-9-årige, hvor biblioteket hvert år sætter fokus på et bestemt tema gennem bøger, spil, legetøj og aktiviteter.

Fra april 2019 til og med marts 2020 er temaet Børn i andre lande.

I rummet er der masser af bøger og billeder af verdens børn.

Man kan også klæde sig ud og handle i markedsboden med alverdens frugt og grønt, eller man kan tage en tur i flyveren.

Biblo.dk

Biblo.dk er de danske folkebibliotekers fælles digitale tilbud til børn. Sitets primære målgruppe er de 8-12-årige, men kan med fordel benyttes af børn i alderen 7-14 år.  ​

Biblo er bygget op som et online-fællesskab, hvor børn mødes i særlige interessegrupper. Børnene kan anmelde bøger, deltage i konkurrencer og søge materialer frem, som de kan reservere og senere afhente på det lokale bibliotek. De kan også forny deres bibliotekslån via biblo.dk.

Hvor varm er solen? hvorfor lugter en prut? Hvem byggede Rundetårn, og hvad hedder Lucky Lukes hest? Lutter gode spørgsmål, som børn mellem 8-14 år kan stille på bibliotekernes spørgetjeneste med navnet Spørg Biblo.

  >> Læs mere om Biblo.dk her
 

børnebibliotekarene i raketten


Børnebibliotekarerne anbefaler børnebøger

Få inspiration til elefantiske billedbøger, en ny spændende serie efter Cherub, eller en god bog til piger.