Som studerende på Kolding Bibliotek har du adgang til trådløst wifi og pc'er, eller du kan kan benytte din egen bærbare pc.
På biblioteket har vi mange steder, hvor du kan sidde og studere. Du kan også booke en af vores studieceller, som du finder på 1. sal. Bookingen foregår i vores bookingsystem.
 
Når du laver opgave
Vi er altid klar til at hjælpe dig, så spørg bibliotekarerne om hjælp til din opgave. Hvis du skal i gang med en større opgave, kan du også "Booke en bibliotekar" i ½-1 time. Du giver bibliotekaren emnet på forhånd, så hun kan forberede sig på at hjælpe dig ekstra godt med udvidet informations- og materialesøgning.
 
Materialer
Koldingbibliotekerne har et stort udvalg af faglitteratur, som vil kunne understøtte dine studier. Derudover har vi også et udvalg af musik, film, romaner og tidsskrifter til at forsøde din fritid. 
Som låner på Koldingbibliotekerne har du adgang til en stor mængde data. Blandt andet vores digitale materialer. En del har du adgang til fra bibliotekets pc'er, og en del også hjemmefra via bibliotekets hjemmeside. Det er for eksempel netbaser, netartikler og e-bøger. 
 
 

Koldingbibliotekerne - Slotssøvejen 4 - 6000 Kolding - Telefon: 79 79 11 00 - bibliotek@kolding.dk