RB Digital

RBdigital

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
RBdigital (tidligere: Zinio) giver adgang til over 200 af de bedste engelsksprogede e-magasiner på PC, smartphone og tablet. Der er ikke loft på antal af udlån: du kan læse så mange du har lyst til.

Nyeste udgave af et magasin udkommer på RBdigital samtidig med den trykte version. Den eneste forskel er, at du ikke behøver vente på posten eller løbe ned i kiosken for at komme i gang med at læse!

            PC Apple iOS   Android       
        
PC
    
Apple iOS
  
Android

OBS: Hvis du indtil nu har været vant til at bruge Zinio-appen til at læse e-magasiner, skal du hente RBdigital-appen for at læse videre.

Hvad kan man læse gennem RBdigital?

Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter, og spænder bredt fra The Economist og National Geographic til Cosmopolitan, Country Living, Rolling Stone og filmmagasinet Empire.

Der er også adgang til ældre numre, f.eks. kan man ved musikmagasinet Billboard læse hele tre år tilbage. Og man kan både søge på enkelte titler samt forskellige emner som f.eks. ’Art & Photo’, ’Literary’ eller ’History’.

Hvordan kommer man i gang?

Det eneste du skal bruge er et almindeligt bibliotekslogin fra Koldingbibliotekerne og en enhed (PC/smartphone/tablet) at læse på. Derefter, når man har oprettet sig som bruger hér, kan man udlåne (’checkout’) enkelte magasiner og læse dem med det samme, eller gemme dem til senere læsning (på smartphone/tablet). Se en introduktionsvideo fra eKurser.nu ovenfor, eller gå til den fulde vejledning her.

OBS: RBdigital er kun tilgængelig for borgere i Kolding Kommune. Bor du i en anden kommune, og ønsker du at benytte dig at tjenesten, skal du kontakte dit lokale bibliotek, hvor du bor.

Teknisk info/Vejledning
                
Se teknisk info og yderligere vejledning for at komme igang.
Spørgsmål?
Kontakt Biblioteket ved spørgsmål eller problemer.
Tags