Månedens YA-anbefaling juni 2024

Hver måned anbefaler som regel et medlem af vores YA Læseklub eller andre YA-læsere en god Young Adult-bog. Denne måneds anbefaling kommer fra Sara Neergaard, der er i bibliotekar-praktik på Kolding Bibliotek.

Misery Lark har længe levet et stille liv blandt menneskene. Men nu er hun kaldt hjem, udvalgt til at danne en alliance mellem vampyrerne og deres forsvorne fjender, varulvene.   

Varulve er hensynsløse og utilregnelige, og deres alfa er ingen undtagelse. Lowe Moreland leder sin flok med hård hånd, og det er tydeligt, at han ikke stoler på sin brud... Han holder i hvert fald nøje øje med Misery.   

Misery har sine egne grunde til at sige ja til arrangementet, og det har intet at gøre med politik - der er meget mere på spil for hende...

Bride : vampyrbruden er en paranormal romance, men også fuld af mystik, et plottwist og humor. Spændingen mellem fjenderne gør nogle af bogens scener ret komiske.

YA-læseklub

Er du til YA og er du mellem 13 og 18 år? 

  • Læseklubben Readathonmakkere er en YA-læseklub for unge, der mødes den 1. tirsdag i hver måned på Kolding Bibliotek, kl. 16-17.30, og hygger med snak, te og boganbefalinger.
  • YA readers er en anden YA-læseklub for unge, der mødes den 1. onsdag i hver måned på Kolding Bibliotek, kl. 16-17.00, og hygger med snak, te og boganbefalinger.

Vil du med? Så kontakt en medarbejder og hør nærmere, læs mere på www.koldingbib.dk/youngadult eller mød bare op!