Tilbud til børnefamilier: Bestil en to-go-pose

Mangler dit barn noget at læse? Savner I inspiration til en god højtlæsningsbog, til sjove billedbøger eller en stak letlæsningsbøger? Så bestil en af vores to-go-poser.

Biblioteket bugner af bøger, men det kan være svært at finde det, der passer lige præcis til ens barns læseniveau, alder og interesser.

Derfor står børnebibliotekarerne klar til at hjælpe med at pakke gode bøger til børnefamilier med børn og unge i alderen 0-15 år. Ud fra jeres ønsker sammensætter vi en pose med 10 bøger, som I efterfølgende kan hente på et af vores biblioteker samt biblioteksstationerne.

Er børnene ikke oprettet som lånere endnu?

Oprettelse af børn og unge under 18 år kan hurtigt klares hjemmefra, hvis du som forælder opretter dit barn via vores onlineblanket med dit MitID:

  >> Læs mere om brugeroprettelse

Bestilling af to-go-poser

•    Bestil en to-go-pose ved at sende en mail til: bibborn@kolding.dk 
•    Skriv et par ord om, hvad I ønsker, at vi skal pakke til jer
•    Angiv alderen på barnet/børnene i familien og lidt om deres læseniveau 
•    Skriv gerne et par titler på yndlingsbøger og lidt om interesser og genrer 
•    Anfør også gerne på hvilket bibliotek, I ønsker at hente to-go-posen

Vi pakker to-go-posen indenfor 2 åbningsdage, så den hurtigt står klar til jer. Ved bestillinger af to-go-poser til afhentning på Vamdrup, Christiansfeld og Lunderskov Bibliotek samt biblioteksstationerne må dog påregnes længere ekspeditionstid. 

Ønsker I flere end 10 bøger, er I velkomne til at bestille flere to-go-poser i samme bestilling. I kan ikke abonnere på to-go-poserne, men I kan altid bestille en ny to-go-pose, når det passer jer. 

Afhentning af to-go-poser

I får en mail, når jeres to-go-pose er klar til afhentning. Husk, at I efterfølgende skal låne bøgerne på selvbetjeningsautomaten. 

Posen skal afhentes inden for 5 dage. Lånetiden for to-go-posen er 28 dage.