Skulle du have været til Krimimesse i weekenden?

Hør interviews af krimiforfattere på festivalens facebookside - eller læs en god krimi i stedet

Mange af os havde glædet os til weekendens Krimimesse i Horsens. Men se lige hvad de selv skriver på deres hjemmeside:

I den kommende weekend skulle Krimimessen 2020 været gået i luften på Fængslet i Horsens. Grundet regeringens retningslinjer i forbindelse med Covid-19 er messen som bekendt aflyst i år.

Men det forhindrer os ikke i at lade en række forfattere indtage vores facebookside for at sende en hilsen, læse højt og/eller fortælle om deres aktuelle bøger. På den måde får i alligevel en bid krimimesse i den planlagte messeweekend.

Vi har pudset satellitforbindelsen og kørt vores krimitransmitter i stilling og sender lørdag og søndag en række indslag på vores facebookside fra forskellige forfattere. Nogle af indslagene er “live, så vær obs. på tidspunkterne. Se mere under “Begivenheder” på vores facebookside.

Vi må rykke sammen i flok hver for sig bag skærmen. Så tune ind på vores facebookside i den kommende weekend og få en forfatter hjem i stuen.

Håber i tager godt imod dem alle, og forhåbentlig får i en snert af krimimessestemning og bliver i inspireret til gode læseoplevelser.

God fornøjelse.

Gå til Krimimessens Facebookside

Ind imellem interviews kunne du jo også læse en god krimi - herunder har jeg samlet en række gode krimier på Ereolen, som du måske kunne være interesseret i

Gode krimier på Ereolen