Oktobers verdensmål: #4 Kvalitetsuddannelse

Hver måned sætter Koldingbibliotekerne fokus på et af FN's 17 Verdensmål. I den forbindelse har vi, for hvert verdensmål, en udstilling i biblioteksrummet med bøger, der relaterer sig til månedens verdensmål. I oktober arbejder vi med Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse.

På Koldingbibliotekerne ser vi os selv som en vigtig spiller i arbejdet med at sikre kvalitetsuddannelse og læring for livet til den danske befolkning. Derfor har vi i denne måned blandt andet fokus på, hvad vi som bibliotek kan tilbyde til borgerne i forbindelse med uddannelse og dannelse generelt:

Book en bibliotekar
Hvis du har brug for hjælp til at finde information eller materiale til en hobby eller en studieopgave, er du mere end velkommen til at booke en bibliotekar, som kan hjælpe dig med at finde netop den information eller de oplysninger, som du har brug for,

Ekurser.nu
Ekurser.nu er bibliotekernes online IT-kurser, hvor du kan finde små kurser og introduktionsvideoer til snart sagt alt. Det være sig MitID, Google, slægtsforskning og meget andet.

Bibliotekets IT-Café
Har du brug for hjælp ansigt til ansigt kan vi også hjælpe dig i den ugentlige IT-Café, som finder sted på
Kolding Bibliotek tirsdage fra kl. 10-12.
Her kan du få hjælp til at bruge bibliotekets mange onlinetjenester for eksempel eReolen og Filmstriben. Du kan også få hjælp til hvordan du bruger din tablet eller smartphone og hvordan du opretter en mailkonto, scanner et billede o.lign.

Skal du have oprettet eller aktiveret dit MitID eller har du brug for hjælp til offentlige selvbetjeningsløsninger på borger.dk eller kolding.dk, hjælper vi også.

Uden for de mere formelle læringsrum har vi også mange gode tilbud, som på forskellig vis kan give dig yderligere indsigt i verden omkring os – lokalt, globalt og i mere overført betydning.

Du kan eksempelvis:

Se i vores øvrige tilbud på vores hjemmeside under Faste tilbud eller Det sker.