Hvor mange sider skal vi læse i år?

30.09.19
Tirsdag i efterårsferien 2019 har vi igen readathon på Kolding Bibliotek, og vi skal se om vi kan gentage sidste års kæmpe succes med over 34.000 læste sider. 

Vi skal battle mod Randers, Middelfart og alle de andre biblioteker, der deltager. Og vi vandt sidste år! Men hvis vi skal gøre det igen i år, har vi brug for jeres hjælp. 

Så tag dine venner og en stak bøger under armen, og kom ned på Kolding Bibliotek kl. 8 tirsdag 15. oktober til en dag med hygge, læsning og lidt mere hygge. Lydbøger tæller også med, så alle kan deltage med deres foretrukne læsemåde.

Der kommer også til at være konkurrencer i løbet af arrangementet med fede præmier sponsoreret af Forlaget Facet, Ole Sønnichsen, DreamLitt og Arnold Busck i Kolding Storcenter, så kom frisk!

Kan du ikke holde til 24 timer, så gør det ikke noget – alle deltagere får et diplom for det antal timer, de har deltaget og alle læste sider tæller med i det samlede antal. 

Billetter koster 50 kr. for dem med børnelånerkort, og 100 kr. for dem med voksenlånerkort. Inkluderet i den pris er også alle måltiderne i løbet af de 24 timer. 

Vi glæder os til at se jer!

Fra Readathon 2018: