Fantasy novellekonkurrence for børn og unge

Herlufsholm Fantasy Bogmesse har udskrevet en landsdækkende novellekonkurrence. Send dit bidrag til Kolding Bibliotek, som udvælger de bedste bidrag fra vores område

Fantasy bogmesse på Herlufsholm

I weekenden den 19. og 20. oktober danner Herlufsholm Kostskole atter rammen om den traditionsrige Herlufsholm Fantasy Bogmesse, som er arrangeret af Næstved Bibliotek. Her vil der blive mulighed for at møde nogle af de mest populære forfattere inden for fantasy genren, landets bogforlag vil være repræsenteret med gode tilbud, diverse rollespilsforeninger vil lave events og meget, meget mere.

Landsdækkende novellekonkurrence      

Forud for selve bogmessen udskrives en novellekonkurrence, hvor børn og unge har mulighed for at indsende deres egen fantasynovelle. Konkurrencedeltagerne inddeles i tre alderskategorier, og de bedste noveller inden for hver kategori går videre til hovedkonkurrencen, hvor en jury bestående af de tre forfattere Nicole Boyle Rødtnes, Michael Kamp og Nanna Foss vil udvælge de endelige vindere. 

De tre kategorier er opdelt efter alder. Der er en kategori for de 10-12 årige, en for 13-15 årige og en for de 16-18-årige.

Vejen til finalen går gennem tre runder: Første runde er lokal. Den lokale vinder i hver kategori går videre til anden runde, som er regional. Vinderen af den regionale runde går til den sidste runde, som er den landsdækkende finale. Vinderne i finalen får direkte besked senest den 12. oktober. Offentliggørelsen af vinderne og præmieoverrækkelsen finder sted den 20. oktober på Herlufsholm Fantasy Bogmesse.  

Der er flotte præmier at vinde! 

Alle andenpladser vinder et gavekort til Bog & Idé, sponsoreret af Langes Bog og Idé i Næstved, mens førstepræmien i hver kategori i år er en tur til Warner Bros. Studio i London incl. rejsegavekort til fly. Vinderne af førstepræmierne får deres noveller udgivet af Tellerup på bibzone.dk samt en illustration af grafiker Danielle Finnster.

Sådan kommer din novelle med i konkurrencen

Henvend dig til Debbie Ørskov fra Kolding Bibliotek
E-mail: debor@kolding.dk
Mobil: 29411332

OBS: Sidste frist for indsendelse af bidrag er fredag den 14. september.

 

Læs mere om Bogmessen på: www.fantasybogmesse.dk