eReolen har fået ny hjemmeside

Tirsdag den 5. december går eReolen i luften med sin nye hjemmeside. Der kan være mindre udfald i servicen, mens siden opdateres.

I dag, tirsdag den 5. december, lancerer eReolen i løbet af formiddagen et nyt og nutidigt design på hjemmesiden med mange flere muligheder for at finde inspiration til den næste gode læseoplevelse.​

eReolens nye design har fået et mere minimalistisk og visuelt udtryk, hvor der er skruet op for brugervenlighed og en simpel og overskuelig navigation, der gør det nemmere at orientere sig og lade sig inspirere. I designet er der lagt særlig vægt på, at hjemmesiden fungerer godt på mobile enheder, da det i højere grad er den måde, mange vælger at benytte eReolens hjemmeside. Dette bliver f.eks. understøttet med en øget mulighed for at scrolle i formidling og titler, ligesom større elementer og det visuelle fokus understøtter overskueligheden og navigationen på den responsive visning.

Ud over det nye design tilbyder hjemmesiden ny funktionalitet som:

  • afspilning af lydprøver direkte fra forsiden
  • redaktørens særlige anbefalinger
  • forfattercitater
  • læseinspiration via video
  • øget antal af karruseller

eReolens nye design byder også på en helt ny inspirationsside, hvor redaktionens bibliotekarer fra hele landet anvender de nye muligheder til at skabe et personligt og fagligt funderet indhold, der afspejler bredden i eReolens katalog.

Lydbogs- og e-bogssiderne giver mulighed for at orientere sig bredere i eReolens katalog ved hjælp af flere titelvisninger, som man kan bladre i – både med inspiration inden for overordnede kategorier, men også mere emnespecifikke og tematiske udvalgte bøger. Dette skaber større mulighed for at browse rundt og lade sig inspirere til sin næste læseoplevelse.

Oprindeligt skrevet af eReolen.

Tags