RBdigital

Bibliotekets brugere er vilde med RBdigital

Politiken bragte d. 23. januar en artikel om bibliotekets populære magasin-database og det sendte download-tallene i vejret!

RBdigital er et meget populært digitalt tilbud på biblioteket og artiklen i den landsdækkende avis gjorde, at endnu flere fik øjnene op for basen.

Med den indbydende tekst:"Har du lyst til at tjekke Vogue Paris ud for at se, hvordan Rihanna tager sig ud som covermodel? Vil du gerne læse det nyeste Wired for at være på højde med den nyeste buzz i techverdenen, eller vil du læne dig tilbage og se verdens smukkeste naturfotografier i National Geographic?" blev flere lokket til at gå på bibliotekers hjemmeside og prøve RBdigital for første gang.

På landsplan steg downloadtallene med næsten 2000%!

Ialt er der på landsplan downloadet 183.000 magasiner, og topscorerne blandt de downloadede magasiner er: The Economist, Country Living, Cycling Plus og National Geographic. Der er to danske magasiner med, Datatid og Alt om Data. og de har, forståeligt nok, de højeste downloadtal.

Seneste nyt er, at der arbejdes på at få endnu flere danske magasiner med i RBdigital. Vi venter spændt!

Der er pr. 1.1. 2018 også kommet 3500 engelsksprogede lydbøger og en snes e-bøger med i RBdigital: De kan foreløbigt kun ses i RBdigital app'en til iOS og Android, og ikke på hjemmesiden.

Hvad er det nu lige, at RBdigital er?

I RBdigital finder du populære udenlandske magasiner indenfor alle emner: Foto, IT, mode, musik og film, økonomi, boligindretning og alverdens hobby-magasiner, og det er magasiner, der er både dyre og svære at finde i kioskerne. Magasinerne vil desuden være synlige i RBdigital, langt før du kan købe dem i kioskerne.

Når du har fundet dine yndlingsmagasiner, er det nemt at angive, at du gerne vil have en påmindelse pr. e-mail, næste gang det nye nummer udkommer.

LÆS MERE: Se hvordan du får adgang til RBdigital

Kontakt gerne Biblioteket, hvis du har brug for hjælp til at komme igang med at bruge RBdigital: Tlf.: 79791100 eller mail: bibliotek@kolding.dk.

 

Oprindeligt skrevet af gh, Randers Bibliotek.

Tags