Teater, quiz og læseglæde i vinterferien på Kolding Bibliotek

Dyk ned i et hav af fantastiske fortællinger, når Kolding Bibliotek hele vinterferien fokuserer på børns læsning og fascinerende historier for børn!

Børneteater: Om ikke at blive ædt

Det Lille Turnéteater opsætter et eventyrligt dukketeater tirsdag den 12. februar klokken 15.00-15.45. Den søde og velopdragne Rødhætte kastes ud på en rejse, hvor hun møder ulven, men også Hans og Grete, Askepot og mange andre velkendte figurer.

Det er en unik forestilling, hvor magi og fantasi folder sig ud i en fortælling om at blive vred og finde modet til at tage sagen i egen hånd.

Forestillingen er for de 5-8-årige, men nysgerrige voksne kan også være med. Billetten koster 25 kr. og kan købes her:

  >> Køb billet: Om ikke at blive ædt

Stian Hole-quiz

Mellem den 4. februar og 30. april huser Kolding Bibliotek en interaktiv udstilling om Stian Holes forunderlige bog Garmanns hemmelighed.

Stian Hole har lavet en række fantastiske børnebøger, som du kan dykke ned i i en quiz om Garmann og resten af forfatterskabet.

Der er præmier på højkant! Quizzen er for de 5-8 årige og deres familier og foregår i hele åbningstiden i vinterferien.

Børnebogsanbefalinger

På Kolding Bibliotek er bibliotekarerne altid klar til at give anbefalinger af de bedste, sjoveste, mest spændende, farverige og rørende børnebøger.

I vinterferien er der ekstra bemanding i børnebiblioteket mandag til torsdag klokken 10.00 og 15.00, så du kan stille spørgsmål og få den helt rigtige vinterferie-læsning med hjem.