Koldingbibliotekerne søger 2 studentermedhjælpere

06.04.21
Vi søger 2 studentermedhjælper, der drømmer om at være vært på et moderne folkebibliotek, hvor gæsten altid er i centrum

Du er opsat på at yde god service for alle bibliotekets gæster, og du finder glæde i at betjene dem, uanset om de er på jagt efter en krimi eller skal have hjælp til pc’erne. Du er smilende og imødekommende, og du optræder helt naturligt som vært uanset gæstens alder, situation eller interesse. Du forstår at fange gæsternes opmærksomhed, spørge, lytte og forstå deres ønsker og behov. På den baggrund er du altid klar til at hjælpe gæsterne videre ved fx at søge og finde det, som de har brug for, eller ved at henvise dem videre til en anden kollega.

Dine kvalifikationer

  • Du går på eller har afsluttet bacheloruddannelsen i Bibliotekskundskab og videnskommunikation eller tilsvarende uddannelse.
  • Du er udadvendt, opsøgende og nysgerrig.
  • Du har evne og vilje til at samarbejde bredt og med andre fagområder.

 
Hvem er vi?

Koldingbibliotekerne er en arbejdsplads med ca. 40 ansatte, hvoraf 4 er studentermedhjælpere. Kolding Bibliotek er beliggende i et smukt byggeri fra 2006, tæt ved bymidte og banegård. Vi har lokalbiblioteker i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup. Se mere her på hjemmesiden.
  

Studentermedhjælperstillingen er på 10 timer ugentligt. Der vil som minimum være en fast ugentlig eftermiddagsvagt (kl. 15-18) og en aftenvagt (kl. 18-21), som vil være placeret mandag til torsdag. Du skal også forvente, at der vil forekomme weekendarbejde bl.a. én søndag om måneden fra oktober til marts. 

Skriv en ansøgning og send den til bibsek@kolding.dk

Har du spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Teamleder Thomas Gjerulff Tollund på tlf.: 24 77 69 05

Ansøgningsfrist: senest 25. april 2020 
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt: d. 27. april 2020.

Ansættelse pr. 3. maj eller hurtigst muligt herefter.

Løn efter gældende overenskomst (HK eller AC)