Husk at aflevere dine bøger på biblioteket

04.06.20
De mange bøger og andre biblioteksmaterialer, som har ligget hos borgerne under coronanedlukningen skal afleveres senest den 15. juni.

Natten til torsdag sendte Koldingbibliotekerne hjemkaldelser ud på 17.000 materialer, der stadig ligger hos borgerne efter den lange corona-lukning. Biblioteket har forlænget fristen for at aflevere frem til den 15. juni.

Pas på ikke at få et stort gebyr

Hvis fristen overskrides beregnes et gebyr ud fra den dag, man lånte eller sidst fornyede sit materiale. Og på grund af den lange lukkeperiode, kan det blive dyrt. Det er derfor vigtigt at tjekke, om man stadig har noget liggende, der skal afleveres. 

”Det har været vigtigt for os at give borgerne gode muligheder for aflevere efter nedlukningen. Derfor lavede vi en ekstraordinær lang frist, hvor man kan aflevere uden at få et gebyr. Vi har netop sendt hjemkaldelser ud – også i god tid, så borgerne får en fair chance for at nå at aflevere”, fortæller Bethine Gregersen, souschef på Koldingbibliotekerne.

Få et nemt overblik over dine lån med biblioteket i lommen
I bibliotekets app ”Biblioteket” kan du nemt få et overblik over, hvilke lån der nærmer sig afleveringsfristen. I app’en kan du også indstille, hvordan du ønsker at få besked om hjemkaldelser med mere, så du altid er opdateret med dine lån og reserveringer.

I appen vil du også kunne se, om du har et gebyr fra før nedlukningen.