Brug biblioteket hjemmefra

Biblioteket har masser af tilbud, du kan benytte dig af hjemmefra. Prøv for eksempel lydbøger, magasiner, e-bøger og film.

Til studerende

Vi vejleder gerne online, book en bibliotekar til at hjælpe dig med litteratursøgningen til din opgave

Lyt til en bog eller læs en på din tablet - hent bogen med det samme

Dy Plambechs prisvindende roman Til min søster, Camilla Läckbergs krimiserie eller en biografi om Åke Hareide. Det er eksempler på bøger, som borgere i Kolding kommune kvit og frit kan hente ned som lydbog eller e-bog fra eReolen.dk eller eReolens app. Med mere end 50.000 titler er der noget for enhver smag, hvad enten man er til nordiske forfattere, humor, gys eller bare vil læse eller lytte til en bog, man aldrig har hørt om før. Har man børn, kan man vise dem eReolen Go, hvor der er bøger for børn i alle aldre.

Magasiner og blade fra hele verden - online

Hvis man også gerne læser aviser eller magasiner, har bibliotekerne et enestående tilbud. Under Digitale Tilbud her på siden, finder man Ereolen global. Udover en masse engelsk-sprogede bøger, er her også en kæmpe samling især engelsksprogede magasiner og tidsskrifter fra hele verden. Men der er også en håndfuld danske magaziner, bl.a. Spis Bedre, Haven og Antik & Auktion. Man kan hente læsestof om stort set alle emner: videnskab, mad, sport, hobby, nyheder, mode, psykologi, børn og meget, meget mere.  For eksempel er Newsweek og Elle populære. Vil man hellere læse aviser kan man gå ind på Press Reader . Her ligger over 7000 udenlandske aviser og tidsskrifter på 60 sprog!

Se en god film online

Fik du aldrig set de prisvindende film The Square med Claes Bang og den skæve svenske Grænse giver biblioteket dig også mulghed for det. På Filmstriben.dk ligger danske og udenlandske kvalitetsfilm, som er lige til at streame. Hodja for Pjort og Dyrene i Hakkebakkeskoven er nogle af de mest sete børnefilm på Filmstriben.

Sådan kommer du i gang med at låne digitalt

eReolen

•    Download app’en eReolen
•    Brug din tablet eller smartphone
•    Log ind med dit personnummer og de fire cifre, du normalt bruger, når du låner bøger
•    Vælg Kolding
På grund af bibliotekets lukning har vi sat kvoten for lån af e-bøger og netlydbøger ekstra ordinært op. I øjeblikket kan du låne10 e-bøger og 10 netlydbøger månedligt.  Herudover kan du frit låne ekstra titler. De er markeret med et blåt ikon. Du vil opleve, at nogle bøger kan være udlånt. Du kan da reservere bogen.

eReolen Go
Download appen ereolen Go. Mange skolebørn kan logge sig ind med UNI-Login.


Ereolen global og Press Reader

Klik på menuen Digitale Tilbud her på hjemmesiden. Find Ereolen Global eller Press Reader.

Filmstriben

Gå ind på filmstriben.dk. Log dig ind med dit bibliotekslogin og vælg Kolding som bibliotek. Du kan hver måned se 8 film, men pga af nedlukningen har vi imidlertidgt forhøjet det til 10 film.