Biblioteket holder lukket

Vi er lukket for fysiske besøg, læs mere om hvad det betyder for dig

_________

Biblioteket er lukket til og med 17. maj

 >> Information about the library closure in english

Bibliotekerne kan åbne for udlån og aflevering fra 18. maj

Bibliotekerne er med i 2. fase for genåbning af Danmark. I første omgang for udlån og aflevering af materialer fra den 18. maj.

I den kommende uge vil vi få yderligere information om detaljerne i genåbningsplanen, og vi vil her på hjemmesiden og på vores Facebookside informere om, hvordan det kommer til at foregå.

Arrangementer på bibliotekerne er aflyst

Det betyder, at alle arrangementer, der skulle have været afholdt i denne periode er aflyst – både bibliotekets arrangementer, men også andre arrangørers aktiviteter, der normalt foregår på bibliotekerne.

Hvis du har købt billet til et af bibliotekets arrangementer i den periode, vi holder lukket, får du pengene refunderet.

Advokatrådgivning, Gældsrådgivning mm.

Alle normale rådgivningstilbud holder også lukket.

I vores lukkeperiode er der mulighed for gratis advokatrådgivning ved henvendelse på 76320010 mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.

Aflevering, reservering og afhentning

Mens vi har lukket, har du ikke mulighed for at aflevere dine materialer. Der bliver dog ikke givet gebyrer ved for sen aflevering som følge af vores lukning.

Hvis du har reserveret materialer, kan du ikke komme til at hente dem, mens vi har lukket. Alle reserverede materialer, der p.t. står klar til afhentning på hylderne, kan hentes op til fem dage efter vi har åbnet igen -- gem derfor beskeden (SMS eller e-mail) med dit reserveringsnummer.

Du kan ikke lave nye reserveringer på fysiske materialer, før bibliotekerne åbner igen.

På biblioteksstationerne kan du hente de materialer, du har fået besked på er kommet hjem. Du kan dog ikke aflevere, før vi åbner igen, men du bliver ikke tilskrevet gebyrer ved for sen aflevering som følge af vores lukning.

Det digitale bibliotek holder åbent

Du kan stadig benytte bibliotekets digitale tjenester som for eksempel eReolen, eReolen Go til børn og Filmstriben.

OBS! Vi har øget dine muligheder for digitale lån, så du imens vi har lukket kan låne 10 e-bøger, 10 net-lydbøger og 10 film af gangen.

Følg med på Mit bibliotek i Kolding på Facebook, hvor vi løbende giver anbefalinger til brug af vores digitale tilbud:  >> Se Mit bibliotek i Kolding på Facebook

Kan jeg komme i kontakt med biblioteket?

Ja, vi opretholder vores telefontid på hverdage mellem 10 og 15. I det tidsrum besvarer vi også mails sendt til bibliotek@kolding.dk.

Mht. coronavirus generelt: Du kan følge med på kommunens hjemmeside her: https://www.kolding.dk/borger/coronavirus 
og ellers på den nationale side om coronavirus: https://politi.dk/corona

 Vask dine hænder tit eller brug håndsprit. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt Vær opmærksom på rengøring – hjemme og arbejde.