Stresset? - prøv mindfulness

Corona, jul - gør vi det rigtigt, vaccinationer, nytår under nedlukning - der er meget at blive stresset over! - måske skal du prøve mindfulness eller meditation - om ikke andet så som nytårsforsæt til 2021

Herunder har vi samlet lidt god litteratur, lyd og film på området, men hvis du ikke kan vente på det (eller har opbrugt din kvote på ereolen og filmstriben), er her et par links du måske kan bruge:

Hvad er mindfulness egentelig?

Både på lykkeligt.dk og mindfulnessguide.dk finder du små fine oversigtsartikler om hvad mindfulness er for en størrelse. Du skal dog være klar over at det er et stort område, så det er en meget forenklede versioner.

Gå i gang med det samme

På mindhelper.dk finder du fire lette øvelser du kan gå i gang med allerede i dag, de er rettet mod unge, så de er beskrevet meget let forståeligt, både i skift og med små instruktionsvideoer. Der findes også et hav af videoer på youtube med mindfulness-øvelser. Herunder har jeg linket til en søgning til youtube over mindfulness-videoer på dansk, sorteret, så dem der er tekstet ligger først.

Se også vores "print-selv" emneliste om Mindfulness & Meditation
[ Ja, vi har mange print-selv emnelister - se Print-selv emnelister for voksne]

Materialer om mindfulness