Se Don't Worry, He Won't Get Far On Foot (2018) på Filmstriben
Se Don't Worry, He Won't Get Far On Foot (2018) på Filmstriben

Filmanbefaling: Don't Worry, He Won't Get Far On Foot (2018)

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben: Et rørende og humoristisk drama, baseret på en sand historie, om kunstens helbredende kraft

I 1972 kører John Callahan og hans drikkekammerat, hamrende fulde, direkte ind i en lygtepæl, og Callahan mister som følge af ulykken sin førlighed. Han har indtil det punkt allerede haft et ret hårdt liv, og ikke engang den voldsomme ulykke og dens mén får ham derfor til at kvitte alkohollen.

Efterhånden begynder han alligevel at deltage i en gruppe ved Anonyme Alkoholikere, og motiveret deraf begynder han at tegne grove og provokerende satirestriber til aviser som en måde at forholde sig til livet som handicappet på. Og det bliver i virkeligheden dét, der kommer til at ændre Callahans liv for altid.

   >> Se Don't Worry, He Won't Get Far On Foot på Filmstriben

Don't Worry, He Won't Get Far On Foot (2018) er baseret på den virkelige historie om Callahan, der blev internationalt kendt for sine tegninger med den meget særegne, mørke humor.

Filmen er instrueret af Guldpalmevinderen Gus Van Sant, og har den altid dygtige Joaquin Phoenix i hovedrollen som Callahan, samt bl.a. Jonah Hill, Rooney Mara og Jack Black på rollelisten.

   >> Se Don't Worry, He Won't Get Far On Foot på Filmstriben

Materialer