Februar 2019 - Skriveudfordringer

19.02.19
Skrivefælleskabet er en gruppe unge der mødes hver torsdag, næsten hver uge får de en skriveudfordringer, som de kan tjene point op for at besvare. Her kan du se nogen af deres skriveudfordringer. Måske har du lyst til selv at prøve at besvare dem - også selvom du ikke får point

Uge 6

Avis digt

Klip en masse ord ud af din avis uden at tænke over hvilke du klipper ud. Lav et lille digt med en del af de ord du har klippet ud (og nej du må ikke klippe de ord du mangler ;-).

 

Uge 7

Skriv en tekst inspireret af et af billederne

Du bestemmer selv om det er en historie, et brev, en artikel, et debatindlæg, en rejsebeskrivelse, et digt eller noget helt andet.

Måske giver billedet dig associationer til noget eller måske er historien om hvordan de endte der eller hvordan det går dem senere.

Uge 8

Titel: Et uhyggeligt hus

Din hovedperson træder ind i et hus og føler sig underligt tilpas, der er noget som ikke stemmer.  Skriv videre på situationen eller beskriv huset indefra

Uge 9

Hurtigskrivning om Gul

Sæt dit stopur på mobilen til 5 minutter. Skriv alt hvad du har lyst til – men du må ikke stoppe på noget tidspunkt – med udgangspunkt i gul.

Får det dig til at tænke på noget andet skrive du bare videre om det.

Det vigtigste er at du ikke stopper på noget tidspunkt. Hvis du ikke ved hvad du skal skrive er det helt okay at skrive ”jeg ved ikke hvad jeg skal skrive det skal handle om gul…”

Kig din tekst igennem. Finder du noget interessant i den? Noget du kan arbejde videre på? – skriv videre på det.