Bogmestrene: Bogklub 9-12 år

Vær med i børnebibliotekets bogklub, der er kun 3 regler!

Bogmestrene – bogklubben 9-12 år er for dig, der er vild med at læse, og som gerne vil mødes med andre børn, der har det på samme måde. Det er lige meget, hvor god du er til at læse, eller hvor meget og hvor tit du læser. I bogklubben er vi sammen om at snakke om bøger og dyrke bøgernes verden. 

Vi taler om bøger, og vi anbefaler bøger til hinanden og til andre børn på Koldingbibliotekernes hjemmeside og på børnebiblioteket. Her laver vi også udstillinger med de bøger, som vi synes, at andre børn skal læse. Børnebibliotekaren har altid en stak nye bøger med, som du kan låne med hjem før alle andre, men vi spiller også bog-banko, laver bogmærker, ser book-trailers, quizzer om bøger og meget mere. 

Du er med til at bestemme, hvad vi skal lave i bogklubben, så længe det bare handler om bøger. Bogklubben for børn har nemlig kun 3 regler:

  1. Det skal handle om bøger
  2. Der er ALDRIG lektier for
  3. Der er ALTID snacks

Hvornår og for hvem er der bogklub - og hvordan melder jeg mig til?

Bogklubben er for dig, der er ca. mellem 9 og 12 år. Vi mødes en gang om måneden fra klokken 16-18 i mødelokale 1 på Kolding Bibliotek. Du må gerne tilmelde dig, men du behøver ikke.

Du kan bare dukke op, hvis du er nysgerrig efter at se, om bogklubben er noget for dig, og du er altid velkommen til at tage en ven eller en voksen med. Har du spørgsmål til bogklubben, så skriv til børnebibliotekarne Marion Tirsgaard (matir@kolding.dk /24776552) eller Anni Schumacher (anns@kolding.dk/24 98 88 57).

Tilmelding til bibborn@kolding.dk

Hvornår er der bogklub?

  >> Se datoerne i vores arrangementskalender