Bestil en to-go-pose

Mangler dit barn noget at læse? Savner I inspiration til en god højtlæsningsbog, til sjove billedbøger eller en stak letlæsningsbøger? Så bestil en af vores to-go-poser.

Biblioteket bugner af bøger, men det kan være svært at finde det, der passer lige præcis til ens barns læseniveau, alder og interesser. 

Derfor står børnebibliotekarerne klar til at hjælpe med at pakke gode bøger til børnefamilier med børn og unge i alderen 0-15 år. Ud fra jeres ønsker sammensætter vi en pose med 10 bøger, som I efterfølgende kan hente på Kolding Bibliotek.

Bestilling af to-go-poser 

  • Bestil en to-go-pose ved at sende en mail til: bibborn@kolding.dk
  • Skriv et par ord om, hvad I ønsker, at vi skal pakke til jer
  • Angiv alderen på barnet/børnene i familien og lidt om deres læseniveau 
  • Skriv gerne et par titler på yndlingsbøger og lidt om interesser og genrer 

Bemærk at I ikke kan ønske specifikke titler, men I kan altid bestille en ny to-go-pose, når det passer jer. Vi pakker to-go-posen indenfor 2 åbningsdage, så den hurtigt står klar til jer. Ønsker I flere bøger end 10, er I velkomne til at bestille flere to-go-poser i samme bestilling. 

Afhentning af to-go-poser

I får en mail, når jeres to-go-pose er klar til afhentning. To-go-posen vil stå i Informationen med jeres navn på, og I skal efterfølgende låne bøgerne ud på selvbetjeningsautomaten. 

Posen skal afhentes inden for 5 dage.  Lånetiden for to-go-posen er 28 dage.