Bestil materialer

I bibliotekets base kan du reservere både udlånte og ikke-udlånte materialer.
For at reservere skal du være logget ind. Herefter søger du de materialer frem, du gerne vil reservere og klikker på "Reserver nu".
 
Log ind på hjemmesiden
Du finder  "Log ind" feltet i højre hjørne, ved siden af søgefeltet. Indtast dit CPR/lånerkortnummer og din pinkode i de to felter og klik på "log ind" knappen

Reserver et materiale
Søg det ønskede materiale frem i søgefeltet og tryk på den orange reserver knap.
Ønsker du at reservere materialet, trykker du på den orange knap "Reservér nu". Du får en pop-up meddelelse på skærmen, som fortæller dig, at materialet nu er reserveret og på hvilket bibliotek, du skal hente det, når det er klar til dig.
Herefter afvent besked på du kan hente din bog eller cd etc. på bibliotekets afhentningshylde. Efter modtaget besked har du 5 dages frist før din reservering slettes igen.
 
Tilgængelig
Hvis du klikker på mere information over knappen "tilgængelig" får du oplysninger om, hvilke af koldingbibliotekerne, der har materialet hjemme.
 
Hvordan sletter du reserveringer
Log ind på siden. Når du er logget ind, står der "Velkommen" efterfulgt af dit navn. Klik på "Reserveringer". Nu får du en liste med alle dine reserveringer. Til venstre ud for hvert reserveret materiale er der en lille firkantet boks. Sæt et flueben ud for de reserveringer, du vil slette og klik på "Slet valgte reserveringer".