Læsekredse søger medlemmer

______________________

Leder du efter en læsekreds? Eller er du med i læsekreds, der søger nye medlemmer? Kig med her

Kom i læsekreds på biblioteket

 

En læsekreds er en gruppe mennesker, som regel 6-8 stykker, som typisk mødes og snakker om en bog, de alle har læst. Biblioteket hjælper gerne med at skaffe nok eksemplarer af en bog til lån til hele læsekredsen, enten gennem vores samling af romankasser eller, hvis man bestiller i god tid (mindst 14 dage før ønsket afhentning), med enkelte eksemplarer.

De fleste læsekredse læser skønlitteratur og læser bredt, mange med hovedvægt på nyere dansk litteratur. Men der er også fx engelsktalende læsekredse.

Er det noget for dig? Så kig på mulighederne her og kontakt kredsen. Eller spørg på Kolding Bibliotek, bibliotek@kolding.dk.

Opslag om læsekredse

Pr. 23/09-19 leder følgende læsekredse efter nye medlemmer: 

Franskgruppen
Vi er seks i gruppen og er åbne for nye medlemmer.  Vi får ikke læst så meget fransk litteratur, men prioriterer at tale fransk dagligt sprog, gerne noget aktuelt, f. eks. om præsident Macron. Læsestoffet er oftest artikler fra aviser eller magasiner.

Vi har før holdt til i et af bibliotekets mødelokaler, men nu  mødes vi på restaurant ”Brød”. Der er ikke noget krav til fransk-niveauet - kom og vær med et par gange. Vi mødes ca. hver tredje uge.

Kontakt Helge P. Hansen, helgeph@msn.com,  tlf. 75533998 / 23282713

Læsekredsen ”Kamelia” vil gerne have 2-3 nye medlemmer: 
”Vi er en flok modne kvinder, vi læser meget blandet og skiftes til at vælge. Vi mødes privat den sidste tirsdag hver måned kl. 19-ca 22, men holder sommerpause juni-juli.
Vi indleder aftenen med at diskutere om bogen i 1-1½ time og slutter af med kaffe og alm. snak.
Vi giver 50 kr. hver pr. mødegang og går så ud og spiser sammen i juni”
Kontakt Elisabeth Henningsen elisabeth.vagn@gmail.com