Om hjemmesiden

Koldingbib.dk er den officielle hjemmeside for Koldingbibliotekerne. Det vil sige, at den er fælles for alle bibliotekerne i Kolding Kommune

Redaktionelt ansvar

Webgruppen står for vedligeholdelse og opdatering af hjemmesiden.

Gruppen består af:

  • Christian Hundebøl Høj (tovholder)
  • Nanna Lykke Larsen
  • Sofie Fredborg

E-mail:

webredaktion: bibweb@kolding.dk

biblioteket: bibliotek@kolding.dk

 

Indhold

Hjemmesiden præsenterer bibliotekets tilbud og serviceydelser. Især formidling af bibliotekets ressourcer er vigtigt. Derfor prioriteres adgangen til ressourcerne og viden herom højt.

Hjemmesiden benytter sig af grafisk materiale (ikoner) under Creative Commons 3.0 licens af Freepik, SimpleIcon, Chanut is Industries, Alessio Atzeni og Daniel Bruce, fra: www.flaticon.com.

 

Skriv kommentar til blogindlæg 

Du kan skrive dine kommentarer til blogindlæg, ved at logge dig på med dit lånerkortnummer / cpr-nummer og pinkode.

Koldingbibliotekernes webredaktion forbeholder sig ret til at ændre i eller slette et offentliggjort indlæg eller kommentar, for eksempel hvis en kommentar strider imod lovgivning eller ikke har relevans for det pågældende indlæg.

Holdninger og meninger i blogindlæggene er udtryk for medarbejdernes egne synspunkter og er ikke nødvendigvis udtryk for Koldingbibliotekernes holdning. 

 

Lige adgang for alle

Som public service organisation tilstræber vi adgang for bredest mulige brugergrupper, indholdsmæssigt såvel som teknisk

På hjemmesiden "Adgang for alle" kan du gratis, hente og installere et program der gør det muligt at få læst en tekst op fra hjemmesider. Det eneste krav er, at du har et lydkort og højtalere til din computer.