Kopi og print

Det er gratis at blive oprettet i vores print- og kopisystem, og du bestemmer selv, hvor meget du vil betale ind på din konto. Du kan oprette dig på bibliotekets pc'er eller hjemmefra

OBS! Du skal være oprettet som bruger af bibliotekets print- og kopisystem, inden du fortsætter. 

Se hvordan du opretter en brugerkonto til vores print- og kopisystem
Se hvordan du betaler penge ind til print og kopiering

Du kan printe fra alle bibliotekets pc’er. På hver pc er der tilkoblet en printer, som hedder Bibprint, og den er standard-printer. Ved udskrivning fra pc vil dette billede fremkomme.

Indtast dit brugernavn (e-mail) og adgangskode. Efter tryk på 'OK' er printet klar til printeren. Printet bliver ikke udskrevet før, du logger dig ind på printeren. Se nedenfor hvordan.

Printsystemet


Udskrivning på printerne

Log ind

Du skal gå hen til en af printerne på biblioteket. På skærmbilledet på printeren skal du logge på ved at indtaste dit brugernavn og trykke 'OK' i øverste højre hjørne og adgangskode efterfulgt af 'OK' igen.

Udskrivning

Efter log ind kan alle dine print jobs ses i skærmbilledet. Hvis du markerer dem bliver de gule.

Der er følgende muligheder:

  • Log ud. Du kommer til skærmbilledet ovenfor
     
  • Slet. Det eller de markerede jobs slettes
     
  • Udskriv alle. Alle jobs udskrives
     
  • Udskriv. Det eller de markerede jobs udskrives

Tip:

Brug sygesikringsbeviset
I stedet for at skrive brugernavn og adgangskode hver gang du skal printe (eller kopiere), kan du koble sygesikringsbeviset sammen med din brugerkonto. Det gør du ved at swipe kortet gennem kortlæseren på printeren. Når du swiper kortet igennem, vil du blive bedt om at kæde kortet sammen med dig selv som bruger ved at indtaste e-mail og adgangskode. 

Databeskyttelse