Fordybe dig eller studere

På Koldingbibliotekerne er der mulighed for at fordybe dig i litteraturen eller studere.
 
Som låner på Koldingbibliotekerne har du adgang til trådløst wi-fi og pc'er, eller du kan kan benytte din egen bærbare pc.
På biblioteket har vi mange steder, hvor du kan sidde og fordybe dig. Du kan også booke en af vores studieceller, som du finder på 1. sal på Kolding Bibliotek. Bookingen foregår i vores bookingsystem.
 
Når du skriver opgave
Vi er altid klar til at hjælpe dig, så spørg bibliotekarerne om hjælp til din opgave. Hvis du skal i gang med en større opgave, kan du også "Booke en bibliotekar" i ½-1 time. Du giver bibliotekaren emnet på forhånd, så hun kan forberede sig på at hjælpe dig ekstra godt med udvidet informations- og materialesøgning. 
 
Materialer
Som låner på Koldingbibliotekerne har du adgang til en stor mængde data.
Vi har et stort udvalg af faglitteratur til fordybelse og studie. Derudover har vi også et udvalg af musik, film, romaner og tidsskrifter. Søger du noget, vi ikke har, hjælper vi dig gerne med at skaffe det fra andre biblioteker.
Blandt andet vores digitale materialer. En del har du adgang til fra bibliotekets pc'er, og en del også hjemmefra via bibliotekets hjemmeside. Det er for eksempel netbaser, netartikler og e-bøger. 
Læs mere om hvad du kan låne