Qello Concerts by Stingray

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
Stream koncerter og musikdokumentarer i massevis på alle dine enheder!

Qello Concerts (udtales ’kwel-oh’) - der før hed Stingray Qello - er en streamingside med en af verdens største netsamlinger af koncerter og musikdokumentarer – over 1500 stk. ! – med de største kunstnere fra 1920’erne og frem, og spænder over mere end 30 forskellige musikgenrer.

 PC (gennem Libby-app) Apple iOS   Android        PlayStation
PC
Apple iOS
Android
 
PlayStation

Man kan både bruge Qello på biblioteket og derhjemme, og det virker på PC’en og på iOS, Android, Chromecast, PlayStations samt meget andet. (Se en komplet liste over understøttede enheder her.)

Og når man først er logget ind, er der ingen begrænsning på, hvor mange koncerter og dokumentarer, men kan se! Så det er bare om at komme i gang med at lytte de største kunstnere!

Hvordan kommer jeg i gang?

Man logger ind med CPR nr. og biblioteks PIN-kode. Herefter viderestilles man til Libby-app'en (enten som webapp eller på iOS/Android), som er den samme app, der bruges til eReolen Global. I Libby finder man Qello Concerts under Extras, og kan klikke sig videre til at få 7 dages ubegrænset adgang til at lytte og se koncerterne på PC'en og i de forskellige apps.

Når man kommer ind på selve Qello, beder den om, at man angiver et password til logins i diverse Qello-apps; der kan man sagtens bruge samme adgangskode som til selve biblioteksadgangen.

Man kan forny sin 7 dages adgang ved at gå gennem Libby-app'en igen, og så bliver adgangen fornyet. (Se nærmere vejledning gennem link nedenfor.)

Hvad kan man ellers på Stingray Qello?

Man kan på Qello selv sammensætte ’Setlists’ af numre fra forskellige koncerter og dokumentarer.

Derudover kan man gemme sine yndlings tracks eller hele koncerter som favoritter, så man hurtigere kan finde tilbage til Freddy Mercurys uendeligt imponerede stemme.

Altså... er de samme koncerter ikke på YouTube?

Muligvis. Men der er to store fordele ved at bruge Qello i stedet: For det første er lyd og billedkvaliteten tårnhøj, og man får derfor simpelthen en bedre oplevelse ud af musikken. For det andet er det, modsat koncerterne på YouTube, fuldt ud lovligt, så du støtter derfor også kunstnerne ved at bruge Qello.

Derudover er indholdet også sammensat og udvalgt af kvalificerede folk; man kan følge Qello på Facebook for at få løbende opdateringer om nye temaspillelister og generelle nyheder på platformen. Det kan man gøre her.

Teknisk info/Vejledning
                
Se yderligere vejledning for at komme igang.
Spørgsmål?
Kontakt Biblioteket eller Qello Support ved spørgsmål eller problemer.