MasterFILE Premier (EBSCO)

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
EBSCO MasterFILE Premier er en artikelbase med adgang til ca. 1700 tidsskrifter i fuldtekstsudgave, samt opslag fra omkring 450 opslagsværker. Masser af stof til opgaveskrivning og meget andet!
  PC
PC

Man tilgår MasterFILE Premier-databasen gennem servicen EBSCO Explora, der er et online system, som tilbyder nem adgang til forskellige databaser med internationale bøger, videnskabelige artikler og tidsskrifter. Her er adgang til brede populære emner og specifikke emneorienterede databaser. Nogle tidsskrifter findes helt tilbage til 1980.

MasterFILE Premier indeholder artikler, anmeldelser og andre slags tekster fra forskellige videnskabelige magasiner og tidsskrifter samt opslagsværker og landerapporter, foruden biografier og omkring 55.000 primærkilder (mange af dem amerikanske kilder).

MasterFILE Premier er et brugbart værktøj for forskere, studerende og skoler, men også folk med en generel videnskabelig interesse!

Se også Women's Studies International, der en del af EBSCO.

Er der en begrænsning på, hvor meget må læse om måneden med MasterFILE Premier?

Nej! Læs og undersøg så meget du vil!

Kan man bruge MasterFILE Premier på en smartphone eller tablet?

I princippet, ja. Men det anbefaler vi ikke, fordi databasen har en mere overskuelig brugeroplevelse på en PC/Mac browser.

Hvordan bruger man EBSCO Explora?

Man kan finde mange gode tips og tricks om Exploras funktioner som f.eks. artikeloversættelse og litteraturlister i EBSCOs "Quick Start Guide".

Spørgsmål?
Kontakt Biblioteket ved spørgsmål eller problemer.