Mango Languages

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
Mango Languages tilbyder sprogkurser på mere end 70 forskellige sprog, heriblandt dansk, arabisk, tysk, spansk og kinesisk. Kurserne er for begyndere.

Der er fjernadgang til Mango Languages, og den fås også som app, så man kan øve sine nye sprog hvor og når som helst. Kurserne er suppleret med tests og quizzer. Alle kurser findes på forskellige niveauer.

            PC Apple iOS   Android       

PC

Apple iOS

Android

Kurserne fra Mango Languages fokuserer på fire områder: ordforråd, udtale, grammatik og kultur. Ved læring af disse delområder øves brugerens forståelse og hukommelse. 

Kurserne forsøger at undervise i sprog gennem samtaler fremfor skolegrammatik, og dette gøres gennem lydfiler. Mango Languages har fx en stemme-sammenligningsfunktion, der hjælper brugeren med at lære accenter nemt og hurtigt.

Grammatikken gøres nemmere gennem samtalelektioner, ved fonetiske pop-ups og semantiske farvesammenhænge.

Hver lektion afsluttes med en note om kulturen, som sikrer brugeren en større forståelse for fremmedsproget. Dermed undgås misforståelser, der kan virke uhøflige eller anstødelige. Efter et Mango sprogkursus er man godt klædt på til et møde med en anden kultur.

Hvordan kommer man i gang?

Gå direkte til Mango Languages. Hvis du vælger Guest Access, kommer du ind med det samme. Hvis du opretter en profil første gang, du vil bruge Mango, kan du gemme din aktivitet til senere. Denne konto skal også bruges, hvis du vil logge ind på mobil eller tablet. Du kan desværre ikke oprette en konto direkte på mobil/tablet.

Teknisk info/Vejledning                 Find support hos Mango Languages.
Spørgsmål? Kontakt Biblioteket ved spørgsmål eller problemer.