Forfatterweb

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
Forfatterweb er et digitalt, illustreret forfatterleksikon fra bibliotekerne, der indeholder opdaterede portrætter af danske og udenlandske forfatterskaber, skaber overblik over litterære perioder og genrer og sætter forfatterne ind i en litteraturhistorisk sammenhæng

Udvalget er bredt med mere end 850 forfatterportrætter med informationer om liv og værker. Forfatterweb har både klassiske forfatterskaber og debuterende forfattere inden for alle genrer.

   PC/Browser
PC

Forfatterweb er nem at orientere sig i og henvender sig både til store elever, studerende, lærere samt litteraturinteresserede i almindelighed.

Artiklerne i Forfatterweb er bygget op efter en fast struktur, som indeholder stof om forfatterens liv og værker samt en omfattende linksamling og en fyldig bibliografi med direkte link til at bestille materialerne via biblioteket.

Forfatterstafetten på YouTube eller som podcast

Forfatterweb står også bag interviewrækken "Forfatterstafetten", hvor du kan komme tæt på tidens mest populære forfattere.

Redaktionen bag Forfatterweb laver med Forfatterstafetten engagerede og dybdegående interviews med danske og nordiske forfattere om deres aktuelle værker.

Du kan læse mere om Forfatterstafetten på Forfatterweb, og så ellers finde de forskellige interviews som video på YouTube eller som podcast:

  >> Forfatterstafetten på YouTube

  >> Forfatterstafetten som podcast

Spørgsmål? Kontakt Biblioteket eller DBC Kundeservice ved spørgsmål eller problemer.