Ebook Central

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
Mere end 40.000 fagbøger på engelsk inden for områder som økonomi, humaniora, naturvidenskab, historie og samfundsvidenskab m.v.

Ebook Central indeholder over 40.000 e-bøger om stort set alle emner. De fleste bøger er fagbøger, men der findes også skønlitterære bøger i samlingen.

De fleste er på engelsk. Mange er på højt niveau, og mange er velegnede til opgaveskrivning.

Ebook Central har gode søgefunktioner, hvor der fx kan søges på tværs i alle e-bøgerne. Der er også en meget fin emneliste til inspiration, hvis du klikker på "Browse Subjects".

PC Apple iOS Android       
PC Apple iOS Android

Begrænsninger på antal lån?

Du kan læse så mange bøger du vil, i så lang tid du vil, hvis du læser e-bøgerne online i browseren.

Har du brug for at læse offline er det dog muligt at downloade op til 10 e-bøger i op til 21 dage. Det kræver et program som Adobe Digital Edition (pc/bærbar). Læs mere om at downloade og læse via Adoble Digital Editions.

Prints, noter m.v.

For at få adgang til Ebook Centrals mange faciliteter skal man oprette en personlig profil/bookshelf. Det er her du har mulighed for at printe, downloade, lave noter mv.

Print er tilladt i begrænset omfang. Antal sider varierer fra bog til bog, ofte omkring 100 sider.

Prøv også Ebook Central Plus

Fra 2023 giver biblioteket også adgang til Ebook Central Plus, som er et yderligere udvalg af over 30.000 titler, som du kan få adgang til på samme måde som med Ebook Central.

Den eneste forskel er, at titlerne her først anskaffes til lån, når du som bruger anmoder om at låne dem. Godkendelse af låneanmodning kommer typisk indenfor 24 timer, hvis ikke titlen allerede er godkendt.

  >> Find flere e-bøger i Ebook Central Plus

Teknisk info/Vejledning                 Se teknisk info for at komme igang.
Spørgsmål? Kontakt Biblioteket ved spørgsmål eller problemer.