Bryggeriet

Det tidligere magasin på Kolding Bibliotek bliver omdannet til en etage med ny formidling af musik og film med fokus på fællesskab og oplevelse. I vinterferien kan første etape tages i brug, og Kolding Stadsarkiv åbner historisk værksted i det nye rum, der har fået navnet: Bryggeriet. Første del af ombygningen står færdig i uge 7.
 
Det er ikke kun musik- og filmhistorien, men også den lokale historie, du kan dykke ned i, når Bryggeriet åbner i bibliotekets kælder med fokus på 70’erne. Bryggeriet har fået navn efter det gamle Slotsmøllebryggeri, der tidligere lå på stedet, og der bliver brygget på mange nye overraskelser til kommunens borgere! 

____________
 
I første omgang åbner biblioteket op for et helt nyt sceneområde, der egner sig godt til intime koncerter, film eller foredrag. Kolding Stadsarkiv åbner et historisk værksted, hvor det bliver muligt i fællesskab at undersøge, vidensdele, lege og eksperimentere med lokalhistorien.

Hen mod forsommeren flytter musik- og filmsamlingen også ind i Bryggeriet, og et særligt lokale vil blive skabt til lytteklubber, der mødes for i fællesskab at lytte til musik i forskellige genrer.

Hvis du har spørgsmål omkring den nye etage eller det historiske værksted, kan du kontakte kulturformidler ved Koldingbibliotekerne Christian Hundebøl høj, chhoj@kolding.dk, eller Stadsarkivar Lene Wul, lewp@kolding.dk.