Børnebiblioteket

Velkommen til Dit Børnebibliotek. Børnebiblioteket henvender sig til børn & unge og deres voksne
 
Dit børnebibliotek
 
Dit Børnebibliotek henvender sig til børn og deres voksne. På Dit Børnebibliotek kan du få inspiration til Koldingbibliotekernes gode bøger, lydbøger, film, tegneserier, spil og gode sider på nettet.
Du kan lege, se på kunst og være med i konkurrencer. 

 
Det sker lige nu i Børn

Børn X er et forandringsrum for de ca. 3-9 årige, hvor biblioteket hvert år sætter fokus på et bestemt tema gennem bøger, spil, legetøj og aktiviteter. Dette års tema er "Trolde", så rummet er fyldt med troldebøger, og der er udklædningstøj til at lege Bukke Bruse på den nye bro. Der bliver også mulighed for at lave dejlig troldemad med både svampe og kryb…
Læs mere om troldetemaet

Troldetemaet slutter søndag d. 15. april. Børn X er lukket 16.-19- april og genåbner med det nye tema: Køer fredag d. 20. april.

Bogstart 2013-2016

Projekt Bogstart er nu afsluttet. Koldingbibliotekerne har afleveret 205 poser til 6-måneders børn og 192 poser til 12 måneders børn ved hjemmebesøg i de udvalgte boligområder. Knap hundrede forældre har hentet en 18-måneders pose på Kolding Bibliotek og 361 3-årige har fået en bogkuffert i børnehaverne, når børnebibliotekarerne kom på besøg for at læse højt.  


 
plakat til "Spørg Palles Venner" (120)


Biblo.dk
Hvor varm er solen? hvorfor lugter en prut? Hvem byggede Rundetårn, og hvad hedder Lucky Lukes hest? Lutter gode spørgsmål, som børn mellem 8-14 år kan stille på bibliotekernes spørgetjeneste med navnet Spørg Biblo.
Læs mere om Biblo.dk

 
børnebibliotekarene i raketten

 
Børnebibliotekarerne anbefaler børnebøger
Få inspiration til elefantiske billedbøger, en ny spændende serie efter Cherub, eller en god bog til piger.