Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Online (Zoom)
Arrangører
Target
For alle
Workshop

Tæt på Træer – Virtuel opstartsworkshop

30.01.21
Bliv en del af et kreativt kunstprojekt med håndarbejde, fællesskab og natur som omdrejningspunkt

    // Arrangeret af Trapholt \\

I samarbejde med kunstner Tina Ratzer, lokale naturvejledere og hundredvis af deltagere går vi tættere på naturen. Sammen skal vi skabe en kunstig skov, som man kan bevæge sig ind i og rundt om. Hver deltager bidrager med et personligt patchworkblad til skoven.

TÆT PÅ TRÆER bliver en kæmpe kunstinstallation, 6 meter høj og 5 meter i diameter. Værket udstilles i det offentlige rum under Trekantområdets Festuge 2021 og efterfølgende på Trapholt i januar 2022.

Den 30. januar 2021 kl. 11.00-12.00 afholdes en virtuel opstartsworkshop, hvor Tina Ratzer og Trapholt vil introducere projektet.

    >> Deltag i arrangementet via Zoom (Meeting Passcode: 577893)

Forventningen er, at vi i løbet af foråret også kan arrangere fysiske møder i samarbejde med Trekantområdets biblioteker og lokale kreative partnere, hvor deltagere kan mødes omkring deres patchworkbidrag og evt. samsyning heraf. 

Alt afvikles naturligvis i overensstemmelse med gældende corona-regler.

Guide til at deltage via Zoom

Zoom på mobilen/iPad

Hent inden arrangementet appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play. Klik på ovenstående link når arrangementet går i gang og det vil åbne automatisk.

Virker dette ikke? Åben Zoom appen på din telefon eller iPad, tryk på knappen 'Join a meeting' og skriv tallene: 839 0601 4770. Den vil nu bede om en kode (Meeting Passcode), som er: 577893

Zoom på computeren

Klik på linket. Herefter åbner din browser, og spørger om du vil deltage via den installerede app eller via din browser.

Ønsker du at downloade programmet på din computer, skal du klikke på ’Download & run Zoom’. Ønsker du ikke at downloade programmet, klik på ’join from your browser’

Generelt ift. Zoom

Du bestemmer selv om du vil have kamera på eller ej, men vi anbefaler kamera, så vi kan se hinanden.

Tryk på ”speakerview” oppe i højre hjørne, så er skærmbilledet bedst på pc. På mobil/iPad swiper du mellem skærmvisninger. Tag gerne hovedtelefoner på for den bedste lyd.