Lyveskole

Om dette arrangement

Tid
9:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Workshop

Lyveskole

06.07.20 - 08.07.20
Digt dine egne fede løgnehistorier og del dem med vennerne på nettet!

I tre dage er der workshop i at lyve og fortælle den fedeste skrøne på Kolding Bibliotek. Lyvemester Hans Laurens giver gode råd fra de første ideer til de endelige historier. Alle løgnehistorier bliver optaget som lyd og lagt på nettet som video med dine illustrationer.

  1. dag: Vi mødes. Hans fortæller små løgnehistorier i 20 min. Derefter begynder vi at digte nye historier. For at komme godt i gang arbejder vi i grupper fordi det kan være svært for nogen, at få de rigtige ideer alene. Senere fortæller vi for hinanden og hjælper alle med at får historierne gjort bedre og bedre.
  2. dag: Vi snakker om historierne og sorterer i dem. Nu ved alle hvordan, de skal lave en god historie hurtigt. Når dagen slutter har alle digtet mindst en historie alene eller i en gruppe og alle har tegnet illustrationer til deres historie.
  3. dag: De sidste rettelser, de sidste billeder og øvelse i at fortælle historien til mikrofon. Vi optager oplæsninger af historierne. Hans tager historierne med hjem og sørger for, at de er ude på nettet efter to dage.

For inspiration og lyt til sitet hvor dine historier kommer til at ligge: https://www.youtube.com/channel/UCSqSbLN-DwJdoq7A-w-Zejg

Arrangementet var tre dage fra klokken 9 til klokken 14 og afholdes to gange: 6.-7.-8. juli samt 5.-6.-7. august.

Du skal medbringe:

  • Smartphone eller tablet. Vi har et begrænset antal til udlån. Kontakt os på bibliotek@kolding.dk, hvis du har behov for lån.
  • Madpakke

For børn mellem 6 og 12 år. Arrangementet afholdes på Kolding Bibliotek.

Det er gratis at deltage, men husk at booke en plads ved at bestille en billet.