Om dette arrangement

Tid
18:00 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Mødelokale 5
Target
For alle
Workshop

Heartfulness Meditation

26.11.19
Kom og oplev, hvad Heartfulness Meditation kan gøre for den enkelte

// Arrangementet er arrangeret af Heartfulness Denmark \\

Heartfulness Meditation: 24 steder i Danmark - for alle

Fra 25. november til 1. december kan man i et stort antal byer landet over opleve, hvad Heartfulness Meditation kan gøre for den enkelte. Mange er optaget af en travl og stresset hverdag med fokus i mange retninger og savner indre ro

Pauser med stilhed og fokus rettet indad gør det muligt at finde livets røde tråd, ligesom kommaer og mellemrum er nødvendige for at give mening til en bog. I dag bekræfter videnskaben, at meditation bl.a. forebygger stress, øger koncentrationsevnen, giver bedre søvn kvalitet og har en positiv indflydelse på vores sundhed.

Ældgammel yogisk teknik

Heartfulness Meditation er en unik metode, som anvender transmission, en ældgammel yogisk teknik. Transmission er en subtil energi som fremmer fordybelsen og forbindelsen til hjertets kvaliteter, så som enkelhed, indsigt og glæde. På 24 forskellige steder i Danmark bliver der i denne uge mulighed for at høre om metoden og praktisk at opleve meditation på hjertet og en guidet afslapningsøvelse. Undervisning og vejledning i Heartfulness meditation er åben for alle over 16 år og er gratis. Den findes i flere af de store byer i Danmark og internationalt i de fleste lande i verden.

Tiden kalder på forandring. Heartfulness Meditation udbydes via den almennyttige forening SRCM, en NGO tilknyttet FN. Foreningen arbejder for at bevæge verden, hjerte for hjerte, til en bedre balance mellem krop, sind og ånd ud fra erkendelsen af, at al forandring starter hos den enkelte.

At gøre hjertet til sin indre mester

Bestselleren ”The Heartfulness Way” er netop udkommet på dansk under titlen Vejen til HEARTFULNESS: Meditation på hjertet. I bogen, der kan købes i foreningens centre, siger hovedforfatter og metodens globale guide Kamlesh D. Patel blandt andet:

”Hjertet er generøst
Og i sin natur indstillet på det fælles bedste.
For hjertet er universet et hele.
Så lyt nøje til hjertet og følg det troligt.
Det vil vejlede dig på hvert et skridt af din vej
Og være til stede i hver en detalje af dit liv.
At gøre hjertet til din indre mester.
Det er Heartfulness.”

Find samtlige Heartfulness events, tider og steder på www.HeartfulnessMeditation.dk og se mere på www.HeartfulnessIns.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Lydia Sequoia på lys64@live.dk.