Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Bryggeriet
Target
For børn og deres voksne
Udstilling

Udstilling: Hvad lærer vi af hinanden i musikkens verden?

01.09.22 - 30.09.22
En udstilling i Bryggeriet om musikken i Kolding

// Arrangeret af Dukke- og Miniatureværkstedet og Canal6000 \\

Canal6000 i Kolding, der sender lokal tv i Syd- og Sønderjylland, præsenterer en udstilling, som følger tilblivelsen af den nye musik fra lokalområdet. Fra starten af 2020 og frem til i dag bringer lokal tv løbende nye sange, numre og interviews med lokale musikere.

Udfordringerne er mange, men den nye musik bliver til, og pibler frem alligevel. På udstillingen kan man se uddrag fra to år der udfordrer de lokale musikere, men som også bringer mange nye idéer med sig.

På udstillingen er der defineret fire arbejdsområder indenfor musikken, der var højaktuelle undervejs, og som fortsat vil være at finde i de fleste lokale komponisters værksteder: (1) Resonans & Makkerskab (2) Rødder & Antenner (3) Øvelse & Mestring (4) Værk & Distribution.

Udstillingen indeholder også referencer til Dukke- og Miniatureværkstedet fra Canal6000 som bl.a. arbejder med mekaniske dukker, der kan danse og spille musik.

Du kan finde udstillingen i Bryggeriet i underetagen på Kolding Bibliotek. Den opdateres løbende af Canal6000 og de frivillige bag de to ugentlige programmer fra Raven & Troy, der sendes fast på kanalen.

Vi håber på et spændende udstillingsforløb om den nye musik, der skaber nye relationer, og som du fortsat kan glæde dig over i dit lokalområde.

Yderligere info om udstillingen

Canal6000
Frederik Riis
frederikrama941@gmail.com