Mærk magien i historien

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Udstilling

Mærk magien i historien

01.10.18 - 01.11.18
Vil du lære om Koldings historie? Så tag med på Koldingbibliotekernes tidsrejse.

Kolding fejrer, at slot og by fylder 750 år. Men hvad er det, der har gjort Kolding til den by, den er i dag? Måske har du også undret dig over, hvordan en kongelig renæssancefest løb af stablen, eller hvordan toiletforholdene var i 1600-tallet?

Alt det og meget mere kan du lære om og opleve på Kolding Bibliotek. Her bliver du ved leg, quiz og konkurrence ført igennem fem historiske perioder:

De historiske installationer kan opleves forskellige steder på biblioteket. Til hver installation er der knyttet særskilte aktiviteter, hvor du blandt andet kan regne som en tolder, klæde dig ud som en konge og farvelægge 70'er-billeder. Du vil også finde særudstillinger med bøger, film og musik til udlån, der skal inspirere til videre læsning og udforskning af din by. 

Quiz og konkurrence
Der er ugentlige præmier og to store hovedpræmier på højkant, hvis du tager med på tidsrejsen og svarer rigtigt på quizspørgsmålene. Når du afleverer svarene ved Informationen på Kolding Bibliotek, er du automatisk med i lodtrækningen om ugepræmier for både børn og voksne: gavekort på 150 kroner til Bog & idé i Kolding og bogen ”IVÆRKSÆTTERNE – da Kolding blev moderne”, skrevet af Helle Juhl og sponsoreret af Kolding Stadsarkiv. De to hovedpræmier, som udtrækkes 1. september og 1. november, er gavekort til Bowl’n’Fun i Kolding på hver 1000 kroner. Hertil følger også én times gratis bowling for seks personer sponsoreret af Bowl’n’Fun.

Tidsrejsen kan opleves fra juli og frem til 1. november. 

Kontaktpersoner:
Bibliotekar Jesper Tobias Albrechtsen
jtal@kolding.dk / 24 78 69 50

Biblioteksformidler Nanna Lykke Larsen 
nalar@kolding.dk / 24 91 36 16