""

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Torvet
Target
For alle
Udstilling

Frivilligugen på Kolding Bibliotek

21.09.20 - 26.09.20
Fra tirsdag til lørdag i uge 39 kan borgerne i Kolding Kommune få information om nogle af alle de frivillige foreninger der findes i Kolding Kommune.

// arrangerert i samarbejde med frivillig-foreninger i Kolding \\

Fra mandag den 21. september om eftermiddagen kl. 15.00 og frem til lørdag kan borgerne i Kolding Kommune læse om nogle af alle de frivillige foreninger der findes i Kolding Kommune. Bibliotekstorvet er fyldt med brochurer og roll-up, som fortæller lidt for foreningerne. Man kan bl.a. møde Kolding Selvhjælp som tilbyder hjælp til selvhjælp i livets svære perioder og her bliver man mødt af en dedikeret frivillig samtalepartner, hvor man ved personlige individuelle samtaler bliver hjulpet videre. Derudover vil en masse andre frivillige foreninger være tilstede, fx Gademix, Mødrehjælpen, Røde Kors, De Brugerstyrede Aktivitetshuse, 60 + Frisk, Bevæg dig for livet og Cykling Uden Alder.

Arrangement Tirsdag:

Tirsdag den 22. fra kl. 12.00 til kl. 17.00 vil mange af foreningerne være repræsenteret ved frivillige, hvor man har mulighed for at få svar på div. spørgsmål – lige fra hvad foreningen kan tilbyde af aktiviteter til hvordan det er at være frivillig i netop den forening. Derudover serveres der også frivilligkage og kaffe.

Materialer