Om dette arrangement

Tid
19:30 - 20:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Online (Teams)
Target
For alle
Quiz

Tove Ditlevsen-quiz

22.04.21
En aften for dig, der elsker Tove Ditlevsen og ikke kan få nok af hendes kloge ord om alt fra kærlighed til det forbandede husarbejde

Vidste du, at Tove Ditlevsen hele sit liv snød sig yngre ved at påstå, at hun var født et andet år, end hun i virkeligheden var? Og at hun her 45 år efter sin død har et stort gennembrud i USA, fordi hendes erindringer netop er blevet oversat til engelsk for første gang?

Tove Ditlevsen var en helt unik personlighed og en fænomenal forfatter. Vær med til en aften, hvor vi mødes og nørder igennem om en af vores yndlingsforfattere. Du behøver ikke at have læst alle Tove Ditlevsens bøger for at være med – bare du har lyst til at hygge med at svare på spørgsmål om et af Danmarks mest elskede og fascinerende forfatterskaber!

I quizzen kommer vi ind på de mange spændende historier om Tove Ditlevsens liv og selvfølgelig på hendes bøger. Undervejs giver vi en stribe anbefalinger til din næste læseoplevelse med andre gode forfattere, der minder om Tove Ditlevsen.

Quizzen kommer til at foregå online i programmet Microsoft Teams. Du behøver ikke at have programmet installeret for at være med, for du får tilsendt et link, som du blot skal klikke på. I løbet af quizzen skal du bruge en smartphone eller en tablet for at svare på spørgsmålene.
 

Materialer