Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Torvet
Target
For alle
Musik

Klassisk klaverkoncert på Kolding Bibliotek

29.01.23
med musik af Schumann, Liszt og Khachaturian.

Jens Jakob Velasco Hansen giver søndag den 29. januar koncert på Kolding Bibliotek med musik af Schumann, Liszt og Khachaturian. En del af en koncertrække i januar og februar, hvor pianisten vender tilbage til koncertscenen.

Kolding Bibliotek danner søndag d. 29. januar rammen om en klaverkoncert med pianisten Jens Jakob Velasco Hansen, der vender til i januar og februar giver en række koncerter rundt omkring i landet.

- Jeg glæder mig til at komme ud at spille igen og forhåbentlig kunne give publikum en god musikalsk oplevelse med musik af klassiske komponister, som jeg selv sætter meget stor pris på.  Jeg er glad for at kunne få muligheden for også at spille på Kolding Bibliotek som del af en lille koncertrække, jeg holder her til vinter, fortæller Jens Jakob Velasco Hansen.

Comeback til koncertscenen
Den klassiske pianist kommer oprindeligt fra Aarhus og har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København samt Musikhochschule i Lübeck. Han har senere taget uddannelsen som journalist og har boet i Kolding siden 2020, hvor han arbejder som kommunikationschef i virksomheden NDI Group A/S.

-  Jeg har haft en årrække, hvor jeg har haft brug for at bruge meget af min tid på at dygtiggøre mig inden for andre fag. Min koncertaktivitet har derfor været stærkt begrænset, og derfor glæder jeg mig rigtig meget til at vende tilbage igen og kunne spille noget af den musik, som jeg holder allermest af. Det bliver også spændende at spille i Kolding, min nye hjemby, foruden de andre koncerter i blandt andet Billund, Odense og Aarhus.

Jens Jakob Velasco Hansen vil til koncerten introducere de forskellige værker, og koncerten tager cirka en time.