Om dette arrangement

Tid
12:00 - 14:00
Pris
195 kr.
Bibliotek
Lokalitet
Bryggeriet
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Musik

Julemusikcafe

11.12.21
En eftermiddag med julemusik og musikhistorie

// Arrangeret i samarbejde med Folkeuniversitet \\

Der er ikke noget som gode, gamle julesange til at sprede julehyggen og få julefreden til at sænke sig. Denne lørdag får julemusikken følgeskab af musikalske julehistorier, der bringer julesmilet frem og gøre dig klogere på, hvad der sker i julens musik udover klokkeklare klange, ringlende bjælder og polerede overflader.

Du kommer med på en rejse rundt i juletidens musik fra før til nu og fra syd til nord for at vise, hvordan julehøjtiden kommer til udtryk i musikken. Du hører i musik og ord om de danske julesange, den musikalske julemagi, den evindelige genkomst til julesange fra hele verden samt lidt amerikansk julenostalgi.

Og præcis som bag hver låge i en julekalender, gemmer der sig bag hvert musikstykke en spændende historie – og muligvis også en musikalsk julegave.

Om værten Peter Uldahl

Peter Uldahl er musiker og foredragsholder, uddannet cand.mag. i musikvidenskab, filosofi, idéhistorie og spansk og har studeret guitar og flamenco i Granada, Spanien.

Han har som koncertsolist og foredragsholder arbejdet både med klassisk og rytmisk musik lige fra klassisk og tidlig musik til spansk og latinamerikansk musik, flamenco, sigøjnermusik og jazz.

  >> Billetter bestilles på Folkeuniversitetes hjemmeside