Foto: Alexander Banck-Petersen

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Torvet
Target
For alle
Musik

Fællessang med Katrine Muff

04.09.22
Oplev magien ved fællessang når vi synger nordiske sange fra Højskolesangbogen

  // Arrangementet er en del af Trekantområdets Festuge \\

Med udgangspunkt i fællessang fra den nye Højskolesangbog fortæller, spiller og synger Katrine Muff sine egne kompositioner og nye yndlingssange fra den blå bog.

Katrine fortæller levende om sin vej ind i musikken og hvordan en god melodi kan gøre hele forskellen for en tekst. Senest har hun fået hele Danmark med, når hun har ladet sangglæden strømme ud gennem vores TV skærme til "Fællessang" fredag aften på DR.

Katrine har tidligere sunget sig gennem TV programmet ”Fra Skrål til Skønsang” og været vært på “Danmark synger julen ind” og “Live fra Højskolesangbogen" sammen med Mathias Hammer.

Melodierne flyder smukt når Katrine sætter sig til flyglet og hun har hele 5 sange med i Højskolesangbogen bl.a. i samarbejde med forfatter Suzanne Brøgger. 

Katrine har også skrevet sange til Kirkesangbogen og senest sit helt eget album ”De korte sætningers Land” i samarbejde med forfatter og vinder af Læsernes Bogpris 2021 Stine Pilgaard.

Arrangementet udspringer af et samarbejde mellem Spoken Word Festival og Trekantområdets Festuge sammen med de syv biblioteker i Trekantområdets kommuner (Billund, Fredericia, Middelfart, Vejen, Vejle, Haderslev og Kolding). Projektet realiseres med støtte fra A.P. Møller Fonden

Det er gratis at deltage i arrangementet, og billetbestilling er ikke nødvendigt. Dørene åbner kl. 10.30, og sangteksterne bliver uddelt på dagen.

Om Nordiske Stemmer 2022

Vi deler sprog, vi deler kultur og vi deler nogle af de fortællinger, som er med til at gøre os til dem vi er. De nordiske og skandinaviske lande er gjort af samme stof og rundet af mere der forener os, end hvad der skiller os ad.

Med dette projekt vil vi skabe en fornyet fælles forståelse for det kulturelle fællesskab mellem landene. Den fynske festival Spoken Word og syv biblioteker i Trekantområdet er gået sammen om et helt nyt fælles projekt, der skal præsentere den nordiske fortælletradition for et bredt publikum og invitere til aktiv deltagelse og dialog. Vi vil lade de nordiske fortællinger mødes i både ord og musik.

Vi vil invitere norske og svenske fortællere, poeter og musikere til Danmark i august 2022, hvor de sammen med danske fortællere og musikere skal dykke ned i den fælles fortælletradition og formidle den på nye måder. Publikum vil opleve høj kunstnerisk kvalitet og gå hjem med følelsen af en tættere forbindelse til det nordiske fællesskab.

Trekantfestival