Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
75 Kr
Bibliotek
Lokalitet
Bryggeriet
Target
For voksne
Musik

Aidt/Nørlund – Housewarming – artisttalk med Finn P. Madsen (GAFFA)

23.09.20
Hør historien når GAFFAs Finn P. Madsen i en artisttalk med Nikolaj Nørlund og Naja Marie Aidt spørger ind til samarbejdet og tilblivelsen af Housewarming, og ikke mindst hvordan de to kunstnere har udfordret hinanden, mens den ene sad i København og den anden i Brooklyn

Bemærk: Arrangementet er blevet flyttet fra d. 2. september.

Den danske musiker, sangskriver, producer og pladeselskabsejer Nikolaj Nørlunds karriere har været brolagt musikalske kollaborationer på kryds og tværs. Det har krævet et mandsmod og køligt overblik. Både lyrisk og musikalsk er Nikolaj Nørlund æstetisk i en klasse for sig.

Naja Marie Aidt er en af Danmarks mest personlige forfattere og digtere, der med sin minimalistiske skrivestil skaber et spændingsfelt ud af små ubetydelige hverdagshændelser, hvor tingene ofte er kørt af sporet og ude af kontrol.

>> Læs interview med Aidt/Nørlund i GAFFA

I 2019 udgav Aidt/Nørlund et af årets bedste danske udspil, Housewarming. Et album hvor Nikolaj Nørlund har skrevet musikken og udtænkt den musikalske masterplan sammen med sin faste kapelmester Adi Zukanovic, mens Naja Marie Aidt har skrevet teksterne. 

Albummet emmer af kosmopol, ensomme nætter, ar på sjælen, men også et smalt lille håb. Musikken smelter dragende sammen med de litterære tekster, og skaber deres helt egen rum. Som lytter suges man ind deres drømmende univers.    

>> Læs mere om Naja Marie Aidt

>> Læs mere om Nikolai Nørlund

 

Materialer