Om dette arrangement

Tid
10:00 - 22:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Place / Room
Salene
Target
For alle
Køb billet(ter)
Litteratur

Writeathon

03.08.20
Kom til 12 timers WRITEATHON på Koldingbibliotekerne!

Det er 12 timers skrivebootcamp, hvor der er plads til at udfolde din indre forfatter gennem både skriveøvelser og oplæg.

Du vil blive undervist (og underholdt) af forfatterne Boris Hansen og Ditte Wiese igennem hele dagen, og der er gode chancer for både at komme hjem med en masse ny inspiration samt et par spændende præmier.

Biblioteket sørger for både frokost, aftensmad og drikkevarer. Du skal blot medbringe følgende: 

•    Egen computer + oplader
•    Evt. pude, tæppe, foldemadras eller lignende til at indrette din personlige skrive/læsekrog 
•    En bog som kan læses, hvis der er brug for pause fra skrivningen

Arrangementet er for 13 år og op.

Lidt om underviserne:

Ditte Wiese
Ditte Wiese
Boris Hansen
Boris Hansen

Om Ditte Wiese
Ditte Wiese skriver bøger om unge, der har fundet publikum hos både de unge selv, men også hos forældregenerationen. Ditte har et stærkt tag i realismen og arbejder blandt andet meget med sanser og dialoger i sine bøger. I flere år har hun undervist i fiktionsskrivning både for unge og for voksne.
"Jeg glæder mig virkelig til en hel dag i skrivekunstens tegn, og jeg lover at det bliver både udfordrende og sjovt - og selvfølgelig lærerigt."

Om Boris Hansen
Boris Hansen skriver primært i fantasy- og sci-fi-genrerne, og han er altid på udkig efter muligheden for at tilføre de to genrer en nytænkende vinkel eller vende deres klichéer på hovedet. I 2016 til 2018 udgav han “Panteon-sagaen”, der kombinerer science fiction og fantasy på en unik måde, og senest har han kastet sig over “DXM” (arbejdstitel), en serie om et team af specialister, der har til opgave at rejse ind i andre bøger for at ændre dem indefra.
Sideløbende med at skrive er Boris også den ene hovedperson i "60 Uger Til Udgivelse", en dokumentarserie der går helt tæt på to forfatteres kamp for at udtænke, skrive og udgive hver deres bog på 60 uger.